Evenement ‘Friends4Kenya’ op 24 november 2018

Gepubliceerd door Cora op

Mede dankzij de enorme inzet van Henri Verbeek en Harry Villevoye werd dit evenement een enorm succes.

Henri door zijn buitengewone inzet voor het culinaire gedeelte van deze middag en de leiding in de keuken, samen met zijn keukenbrigade die allen geheel belangeloos heel hard hebben gewerkt.

Harry heeft zo ontzettend veel gedaan de afgelopen maanden. Harry heeft de lay-out gemaakt van ons jubileumboekje dat ook op onze website staat. Harry is ook de ontwerper van de uitnodiging én van het logo van onze stichting. Tevens was Harry ook zeer betrokken bij het culinaire gedeelte van deze middag.

Verder werkten aan dit evenement mee Irene Ogier en Tessie Molkenboer samen met 20 vrijwilligers!

Uiteraard ook belangrijk om te vermelden dat 6 kunstenaars een prachtige expositie hielden en mooie veilingobjecten beschikbaar stelden. Veel dank aan Bettine Dirken, Loes Davids, Lieke Heuvelmans, Harry Villevoye, Hanne de Charro en Annemarieke Gerritse.

De muzikale inbreng werd, ook geheel belangeloos, verzorgd door Pieter-Jan Wassing en zijn Schrobbelèr ensemble. Zij maakten van deze middag een sfeervol muzikaal feest: Pieter-Jan, Richard en Johan. Zang: Sophie, Merel en Nikki.

En last but not least hadden wij een top veilingmeester Ton Gimbrère. Ton deed dit op zijn fantastische eigen wijze!

Doel van dit evenement was geld te genereren voor de bouw van een 2e Nurse House.
De opbrengst van dit evenement, inclusief de bijdrage van Wilde Ganzen, bedraagt EUR 20.000,-.

Extra sponsoren van dit evenement:
De kunstenaars, Visspecialiteiten & Traiteurzaak van Oursouw, Slagerij Jean Lejeune bv, Lekkernij Delicatessen, Het Cenakel, Tivolifonds, Willem Jan Goosens, Pieter Jan Wassing en Wilde Ganzen.

In het voorjaar van 2019 zal met bouw van het 2Nurse House worden gestart.
Categorieën: Nieuws