Nieuwjaarswens

Gepubliceerd door Cora op

Nieuwjaarswens

Beste vrienden van ‘Stichting Kibandaongo’, 

Het eind van het jaar is in zicht en Sinterklaas heeft met zijn roetveegpieten de cadeaus weer rondgebracht en is alweer vertrokken naar het warme Zuiden. Hier heeft de koude zijn intrede gedaan en de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen, wie weet krijgen we dan toch die witte kerst. Voor de meeste onder ons zijn de feestdagen iets om naar uit te kijken.

Helaas ligt dat anders voor de mensen in de Hoorn van Afrika, alwaar op dit moment El Niño voor hevige regenbuien en overstromingen zorgt daar waar het normaal droog is en vice versa. Bijna een miljoen mensen in dit gebied zijn getroffen door overstromingen. De mensen in Afrika incasseren 80% van de impact van de klimaatverandering, terwijl het zelf voor amper 4 procent van de wereldwijde uitstoot van CO2 zorgt.

Dat het niet eerlijk verdeeld is, weten we en juist daarom is het des te mooier dat u onze stichting steunt om in een vergeten gebied in Kenya een verschilletje te kunnen maken. Wij zijn u daar zeer dankbaar voor, maar de mensen aldaar nog veel meer.

Mede door uw hulp hebben wij ook voor 2024 mooie plannen kunnen maken en datgene wat de Stichting daar tot op heden heeft gerealiseerd zo goed mogelijk te onderhouden.

Wij wensen u een heel fijn uiteinde toe en op naar een mooi 2024!

Voor een overzicht van werkzaamheden uitgevoerd in 2023, klik op de afbeelding hieronder (pdf).

Categorieën: Nieuws