TilburgTenMiles 2017

Gepubliceerd door Admin op

Op zondag 3 september doorkruisen de deelnemers van de Tilburg TenMiles wederom onze wijk Zorgvlied.

Tijdens dit sportieve evenement bent u al enige jaren van harte welkom op de TenMilesBorrel aan de Burgemeester Jansenstraat (ter hoogte van huisnummer 28) U kunt daar, onder het genot van een drankje, de lopers bemoedigend toejuichen. De drankjes worden u, dankzij een aantal gulle gevers en sponsoren, om niet aangeboden. Vanaf 14.30 uur is de bar open!

Deze happening wordt georganiseerd door de Stichting Kibandaongo, die aandacht vraagt voor het werk wat zij verrichten in Kenia.

Stichting Kibandaongo is al vele jaren actief in het district Kibandaongo in Kenia.
Daar zijn inmiddels tal van tot de verbeelding sprekende resultaten bereikt om de bevolking van dit 600 km2 grote gebied een meer menswaardig bestaan te bieden. Door te helpen bij medische zorg, huisvesting, werkvoorziening, scholing en veiligheid.

Dit jaar vragen zij ondermeer aandacht voor de huisvesting van het schooltje. De aanwezige kinderen moeten daar onder erbarmelijke omstandigheden de lessen volgen, veelal zittend op de grond. Ook omwille van de lokale werkgelegenheid wil de Stichting ter plaatse schoolbankjes laten produceren. Deze kosten € 50,– per stuk.

Daarom zullen we tijdens de TenMilesBorrel een beroep op u doen om een vrijwillige, maar bij voorkeur gulle, bijdrage te leveren aan dit project.
U kunt zelfs een schoolbankje adopteren voor slechts € 50,–.

Mogen wij op uw komst rekenen? 

Categorieën: Nieuws